De locatie Rieteilanden
Naaldwijk

In het hart van het Westland tref je Naaldwijk. Een dorp met een unieke mix van rustige charme en bruisende activiteiten. Een plek met een gastvrije, betrokken gemeenschap en een toonbeeld van historisch erfgoed. In het centrum vind je alles wat je nodig hebt en dat op slechts 5 minuten fietsen van je droomhuis. Via de interactieve locatiekaart op deze website vind je vlot de gewenste locatie.


Historisch Naaldwijk
Naaldwijk is een dorp met een karakteristiek ‘stadshart’ waar de rijke historie bewaard is gebleven. Van oudsher was dit een gebied met landbouw, tuinbouw en een hechte (geloofs)gemeenschap. Er is hier nog altijd veel van deze historie terug te zien.

Winkels
Van de pittoreske historische straten tot het mooie overdekte winkelcentrum De Tuinen, met ruim 150 winkels biedt Naaldwijk een comfortabele winkelervaring in ieder seizoen. Ontdek de wekelijkse versmarkt en het uitgebreide aanbod aan detailhandel en speciaalzaken of ga langs bij een van de lokale horecagelegenheden.

Ontdek Rieteilanden

Activiteiten en cultuur
In Naaldwijk woon je omringd door natuur, kun je genieten van veelzijdige cultuur en is er volop gelegenheid tot recreatie en ontspanning. Ga langs bij het beste kleine theater van Nederland; De Naald, geniet van de weidsheid van strand en duinen of bezoek omliggende parken en kassen.

Scholen, kinderopvang en verenigingen
Ontdek hoe Naaldwijk met een ruime keuze aan scholen, kinderopvang en (sport)verenigingen naadloos aansluit op jouw levensstijl. Zo kun jij dag na dag zorgeloos genieten van alles wat het dorp en de omliggende omgeving je biedt.

Bereikbaarheid
Centraal gelegen met voldoende vervoersmogelijkheden. Met de auto rij je via de S104, de A4 of A20 vlot naar omliggende dorpen en steden. Het lokale openbaar vervoer brengt je naar omringende plaatsen en stations als Rotterdam of Den Haag Centraal. En als je dacht dat de ligging niet mooier kon; je bent straks vanuit Rieteilanden met een kwartiertje fietsen al op het strand!

Benieuwd wat deze omgeving je verder nog te bieden heeft?
Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van het woonplezier dat Rieteilanden in Naaldwijk je brengt.

Hou mij op de hoogte
Olsthoorn Makelaars
Jouw makelaar Rieteilanden
0174 70 60 20 Mail mij nieuwbouw@olsthoornmakelaars.nl Inschrijven

"Wij staan je graag te woord om al je vragen te beantwoorden!"

Martijn van Essen
Jouw Verkoopmanager Rieteilanden
06-30633470 Mail mij martijn@vanwonen.com Inschrijven

"Laat mij jou helpen jouw nieuwe thuis te vinden"