Thuis door VanWonen

NU is VanWonen: de nieuwbouwprojecten van NU Projectontwikkeling vallen onder VanWonen. VanWonen is een ondernemende gebiedsontwikkelaar, actief in het hele land. Met als missie: woningen en leefomgevingen creëren voor de gezondste generaties. Gebieden die goed zijn voor mens en aarde en waarin particuliere en zakelijke klanten hun ambities op een duurzame manier vertaald zien. Vanuit de gedeelde wens van een gezonde, toekomstbestendige samenleving.


Samen ontwikkelen en betrokken blijven
Dat doen wij, omdat we ons verbonden voelen met de gebieden die wij ontwikkelen. Wij kennen de omgeving, wonen en werken er zelf, begrijpen de cultuur en spreken de taal. Vanaf het vroegst mogelijke moment betrekken we beleidsmakers, omwonenden, kopers en huurders bij de ontwikkeling. Participatie maakt onderdeel uit van onze 9+ klantreis. Een manier van werken die de basis vormt van ons bedrijf. En we blijven verbonden en betrokken bij wat we ontwikkelen. Zo leren we van ervaringen van bewoners en dragen we bij aan de ontwikkeling van de gezondste generaties.

Meer weten over ons? Bekijk www.vanwonen.com

Gezond leven in een rookvrije omgeving
VanWonen is bedrijfspartner van Gezondheidsfondsen voor Rookvrij. Samen met onze klanten zorgen wij in onze nieuwbouwprojecten voor rookvrije zones. Zodat kinderen gezond kunnen opgroeien, spelen en wonen. Ook bijeenkomsten met nieuwe bewoners organiseren wij altijd rookvrij. En natuurlijk is VanWonen ook voor de eigen medewerkers en bezoekers een rookvrij bedrijf.

Makelaar Olsthoorn
Jouw makelaar Rieteilanden
0174 70 60 20 Mail mij nieuwbouw@olsthoornmakelaars.nl Inschrijven

"Wij staan je graag te woord om al je vragen te beantwoorden!"

Martijn van Essen
Jouw Verkoopmanager Rieteilanden
06-30633470 Mail mij martijn@vanwonen.com Inschrijven

"Laat mij jou helpen jouw nieuwe thuis te vinden"