Het project Rieteilanden

Een uniek buitengevoel én van alle gemakken voorzien, midden in het bruisende Naaldwijk. Ontdek Rieteilanden, het laatste nieuwbouwproject dat zal worden gerealiseerd in de populaire, kindvriendelijke wijk Hoogeland. Waar je omringd wordt door groen en water. Waar de oprijlaan naar de eilanden, in combinatie met de karakteristieke architectuur je direct een gevoel van vrijheid geven. Een vakantiegevoel aan huis.


Een zee van ruimte
Of je nu kiest voor een twee-onder-een-kap of een vrijstaande villa, op Rieteilanden ervaar je ruimte in overvloed. Met circa 150 m² tot 200 m² woonoppervlakte, verdeeld over een royale living, badkamer(s) en vijf tot zes kamers, koop je hier de ideale gezinswoning. Praktisch ingedeeld, voorzien van een ruime berging, twee eigen parkeerplaatsen, een heerlijke tuin met veranda en je eigen vlonder over het water. In het ontwerp Rieteilanden is werkelijk aan alles gedacht om jouw wooncomfort te optimaliseren.

Een leven binnen en buiten
Dankzij de veranda en openslaande deuren gaan het leven binnen en buiten naadloos in elkaar over. Duw de openslaande deuren open en stap de veranda op. In de prachtige tuin die je omringt, creëer je niet alleen een fantastische chillplek voor de kinderen, maar trek je je ook gemakkelijk terug in je eigen oase van rust. Hier, in het hart van het Westland, kun je al jouw woondromen realiseren.

Ik heb interesse en meld mij graag aan voor de nieuwsbrief

Historische details, modern comfort
Ontdek de verschillende bouwstijlen, de karakteristieke detaillering en de variatie aan kleuren en materialen. De vele historische elementen in het ontwerp van Rieteilanden maakt deze woningen uniek. Geen doorsnee woningen maar een leefomgeving met karakter waarin de perfecte combinatie wordt geboden van modern wooncomfort en een verfijnde klassieke uitstraling.

Duurzaam en energieneutraal wonen
Dankzij de variatie aan energieneutrale woningen vind je op Rieteilanden altijd het huis dat bij je past. Doeltreffend ingedeeld en van alle gemakken voorzien met een minimum aan onderhoud. Zonnepanelen, een bodemwarmtepomp en een aangenaam binnenklimaat door vloerverwarming én koeling maken het een feest om hier te wonen.

Ben jij klaar voor het unieke eilandgevoel van Rieteilanden?
Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief om niets meer te missen over dit exclusieve project.

Hou mij op de hoogte
Makelaar Olsthoorn
Jouw makelaar Rieteilanden
0174 70 60 20 Mail mij nieuwbouw@olsthoornmakelaars.nl Inschrijven

"Wij staan je graag te woord om al je vragen te beantwoorden!"

Martijn van Essen
Jouw Verkoopmanager Rieteilanden
06-30633470 Mail mij martijn@vanwonen.com Inschrijven

"Laat mij jou helpen jouw nieuwe thuis te vinden"