De eerste inschrijving Rieteilanden is gesloten: inschrijven kan nog!

11 juni 2024

Nieuwsbericht

Op 6 juni jl. zijn we gestart met de pre-sale van de 21 woningen van ons project Rieteilanden in Naaldwijk. De inschrijving voor het project is op dinsdag 11 juni om 10.00 uur gesloten.


De belangstelling voor dit project was groot en alle bouwnummers zijn meermaals overschreven. Een geweldige aftrap! Op dit moment worden de inschrijvingen door de Gemeente Westland beoordeeld waarna de toegewezen kandidaten worden benaderd. Dit kan even duren.
 
De potentiële optanten krijgen de komende weken de tijd om de optie op de aan hen toegewezen woning definitief te maken. Uit de gesprekken kan naar voren komen dat bepaalde kandidaten toch niet overgaan tot koop van de woning. Dan benaderen wij uiteraard alsnog de volgende kandidaat op de reservelijst. Tussentijds wordt er niet met ingeschrevenen gecommuniceerd over de rangorde van reservekandidaten.
 
Heb je net pas kennis gemaakt met dit prachtige project? 
Wij raden je aan om alsnog in te schrijven op het bouwnummer van jouw voorkeur. Dit kan je doen door je via de button 'interesse' in te schrijven als belangstellende en een account aan te maken in 'Mijn VanWonen’. In dit account kan je via het online inschrijfformulier jouw interesse voor één of meerdere bouwnummers aangeven. Indien een kandidaat niet overgaat tot aankoop van de woning, kom je wellicht in aanmerking! En ook leuk om te weten: er komt nog een 2e fase van Rieteilanden dus als je je inschrijft als belangstellende houden wij je ook op de hoogte van het nieuwe woningaanbod in de toekomst.
 

Deel dit artikel: